kezdõlap | home fel | up

lapanet | blog | műanyag művek IX. - szuszogi gonosz gépe


ez csak kicsinke bejegyzés lesz, épp csak akkora mint egy gonosz r2-es droid. az igények lehetõségekhez szabása során az idegen bolygó harcterére ugyanis lépegetõ került karácsonykor. nem, nem ez. nem is ez. de még csak ez se.

helyette ez lett. használtan. igazolást nyert, hogy nem feltétlen a méret a lényeg, mert nagyon jó lövõje van, rommá lõ bármilyen partizán bázist. mivel azonban én a többi apróságot gonosz módon felaggattam a plafonra (bocs az elõnytelen képért)...DSC00895_k.jpg


...hirtelen szükségessé vált egy elégségesen mini tüntetõűrhajó. ezt egybõl meg is kaptam feladatnak. no, gyorsan összeügyetlenkedtem emlékezetbõl valami hasonlító járműszerűt. a részletekre nem fordítottam nagy figyelmet, úgyis eltapossa a kis csótányt a harci lépõ. viszont a specifikáció szerint "de r2 is legyen ám rajta" volt a mission objective egy része, ami azért a mininél legalább annyival nagyobb siklót feltételezett, amire egy r2-t még rá lehet valahogy rakni anélkül, hogy a gazdagépnél nagyobb lenne. oké, meglett.

volt viszont egy aprócska bibi: a kincstári konyhakész artu feje valahol a kupacban van, és az elmúlt jópár túrási alkalommal nem figyeltem fel rá (pedig a szemem sarkából periférikusan szoktam keresni és találni második, harmadik, sokadik darabokat). szóval sikló építés közben fejben már inkább a droidra gondoltam. valamit építenem kellett mert a fejet megtalálni esélytelennek ugyan nem, de mindenképp bizonytalan ideig tartó feladatnak tűnt. szóval lett egy ilyen helyette:DSC01083_k.jpg


hát igen. nem eléggé kék, nem eléggé világosszürke, de a miénk. de nem csak emiatt a 11 darab miatt írtam meg ezt a posztot. az okot igazából a fej szolgáltatja, amire szerencsés módon ráeszméltem. ez ugye egy bűnözõs-gonoszos sapesz, ami ezáltal kapcsolódik a nemrég talált csillagok háborúja film részekhez. van ugyanis két olyan része a sorozatnak, amiben a szereplõk szimpatikusabbak, a droidok gonoszabbak, a szétlõtt dolgok összerakhatók és az egész cselekmény kicsit életszerűbb.

szóval aki egy igazán tartalmas és jó hangulatú kétszer bõ 20 percre vágyik, vagy csak tudni akarja meg van-e elégedve szuszogi a nemrég vett r2-vel, annak ajánlom figyelmébe az egyik és a másik ízelítõt. szinkronizálva is lett.

amúgy elég sok hivatalos star wars (és nem star wars) mini készlet létezik, lehet mazsolázni a távoli mikrogalaxisokban.