kezdõlap | home fel | up

lapanet | blog | műanyag művek VI. - xxi. századi digitális fiú


kicsit sovány lesz ez önmagában egy bejegyzésnek. a téma viszont egy fontos apróság, ami ha elveszett sose jön vissza már. talán nem hangzik túl hihetõen, de egyike azon kevés dolognak, amit máshogy csinálnék, ha újra játszhatnám. nem csigázom tovább az érdeklõdést, az építmények megörökítésérõl van szó.

az van ugyanis, hogy nekem ez nemigen jött össze anno. nem is nagyon gondoltunk rá, akkoriban még ugye nem volt divat, hogy azt is lefényképezem, mi jött ki az orromból elébb. szóval dacára a rengeteg alkotásnak, sajnos egy kezemen meg tudom számolni a saját lego-építményekrõl készült fotókat. elvi síkon az általánosos technikatanáromnak van egy vidije egy robotról, de ezt így huszonév távlatában nem fogom nekiállni boncolgatni.

száz szónak is egy a vége: mindenki gondoljon arra, hogy a gyerkõc majdan szívesen végignézné a bejárt utat. kéretik tehát minden állomást lefotózni, ezzel is ösztökélve õt az újabbak építésére kütyünyomkodás helyett. kedvcsinálónak álljon itt pár elsõ szárnycsapás:


és egy bonus track, amin látszik, hogy milyen ádáz harc dúl a szűkös erõforrásokért: